Parhaat tarjoukset dj palvelusta

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

-Miten voin tehdä varauksen?
-Yksityishenkilönä voit varata esiintyjän tiedossa olevalle päivälle maksamalla 50 euron varausmaksun. Jos palvelun tilaajana (yksityishenkilönä) perut tai siirrät esiintymispäivän, varausmaksua ei palauteta. Maksettuasi varausmaksun, tilaisuuden päivämäärä varmistuu teille. Yritykselle esiintyjä tekee esiintymissopimuksen, joka lähetetään etukäteen sähköpostitse allekirjoitettavaksi. Jos palvelun tilaaja (yritys) peruu tai siirtää esiintymispäivän, esiintyjällä on oikeus laskuttaa 150 euron varausmaksukorvaus. Tarkempi esiintymisen aloitus- ja lopetusaika on mahdollista sopia tarkemmin myöhemmin. Jos esiintyjä itse peruu esiintymisen, hän tarjoaa tilalle vastaavan ammattiesiintyjän. Yli 20:n vuoden kokemuksella ei ole vielä ollut peruutuksia.

-Laskuttaako DJ/pianisti tavaroiden asentamisesta ja purkamisesta?
-Ei. DJ/pianisti ei veloita maksua laitteiden kasauksesta ja purkamisesta.

-Kuinka paljon DJ/pianisti maksaa?
-Hinnaston löydät kotisivuiltamme: DJ Helsinki hinnasto
Huomaa erikoishinnat juhlapäiville 31.12.

-Voiko esiintyjä jäädä muutamaksi lisätunniksi soittamaan sovitun esiintymisajankohdan yli?
-Tottakai, lisätunneista esiintyjä veloittaa 50 €/tunti klo 24:00 saakka ja klo 24:00 jälkeen 70 €/tunti.

-Sisäältääkö esiintymishinta arvonlisäveron?
-Esiintyjät ovat Suomessa vapautettu arvonlisäverosta arvonlisäverolain 45 § mukaisesti. Hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa, eikä sitä lisätä hintoihin.

-Milloin DJ/pianisti tulee ja lähtee esiintymispaikalta?
-DJ/pianisti tulee paikalle tunnin ennen tilaisuuden alkamisajankohtaa. Äänentoistojärjestelmän asennus kestää normaalisti yhden tunnin. Purkaminen alkaa heti tapahtuman loputtua ja kestää 30 min. DJ voi toimittaa laitteiston myös aamulla tai edellisenä päivänä lisämaksusta (50-100 euroa).

-Kuinka iso tilan DJ/pianisti tarvitsee äänentoistojärjestelmälle ja pianolle?
-Koko järjestelmä mukaanlukien kaiuttimet, sähköpiano, valot, savukone ja DJ-pöytä vievät n. 3m². Eli jopa pieni huone käy hyvin. Laitteisto on laadukkaat, mutta huomaamattomat.

-Mitä pitäisi vähintään tietää tai kysyä esiintymispaikasta?
-Löytyykö esiintymispaikalta tavallinen 10A 230V sähköpistorasia. Onko esiintymispaikan vieressä palovaroittimet. Voiko musiikkia soittaa myöhään. Etäisyys esiintymispaikalta lähimmälle sähköpistorasialle voi olla enintään 30m. Mikäli juhlapaikka sijaitsee saaressa tai vaikeiden kulkuyhteyksien päässä, lisätään kuljetuskustannukset hintaan (50-100 euroa).

-Soittaako DJ/pianisti kappaletoiveita paikan päällä ja voiko niitä esittää etukäteen?
-DJ:lla on laaja kappalevalikoima jokaiseen menoon taustamusiikista-bilemusiikkiin. DJ toteuttaa mahdollisuuksien mukaan paikan päällä esitetyt kappaletoiveet. Poikkeksena harvinaiset esiintymispaikat, kuten kellarit ja saaret, johon ei ole saatavilla internet-yhteyttä. Pianistilla on oma ohjelmisto, joka sopii taustamusiikiksi ruokailun ja seurustelun ajaksi. Pianistin ohjelmiston ulkopuoliset kappaleet ovat tilattavissa etukäteen lisämaksusta. Pianisti ei toteuta paikan päällä esitettyjä kappaletoiveita. Pianistin ohjelmiston löydät tästä: Ohjelmisto

-Pitäisikö DJ:lle/pianistille katsoa paikka tai sopia tapaaminen ennen esiintymistä?
-Ei tarvitse. DJ:llä/pianistilla on yli 20:n vuoden kokemus ja hän itse huolehti siitä että tilat ovat sopivat ja musiikin äänentoisto on asianmukaisesti toteutettu. Kaikki palvelut sisältävät suunnittelu puhelimitse/sähköpostilla ja matkakulut pääkaupunkiseudulla. Suunnittelu/käynti juhlapaikalla on mahdollista varata etukäteen lisämaksusta alk. 80e/tunti. Tavallinen sähköpistorasia ja vähintään 3m² tila riittää paikan päällä.

-Esiintyykö DJ/pianisti ulkona?
-Esiintyminen ulkona on mahdollista, jos asiakas kustantaa 3x5 metrin juhlapaviljongin. Paviljongista veloitetaan lisämaksu 150 euroa, joka voidaan maksaa suoraan esiintyjälle. Etäisyys esiintymispaikalta lähimmälle sähköpistorasialle voi olla enintään 30m.

-Onko esiintyjä ammattimuusikko?
-Kyllä. Esiintyjällä on musiikin maisterin tutkinto ja yli 20 vuoden kokemus esiintymisestä.